Hoe gebruik ik Mijn Werkbalans?

De Methode Werkbalans is door VOION samen met TNO speciaal ontwikkeld om scholen te ondersteunen bij hun taakbeleid. Lees hieronder hoe je de digitale ondersteuning Mijn Werkbalans als school kunt inzetten en wat daarvoor nodig is.

GEBRUIK DIGITALE TOOL

Onderdeel van de methode is de digitale aanpak ‘Mijn Werkbalans’. Kijk hier voor een demo om een idee te krijgen. De digitale ondersteuning gaat via bureau de baaningenieurs (contactpersoon: Luc Dorenbosch). Voor het gebruik van deze digitale tool zijn een paar stappen vereist:

  • Lever de taken/activiteiten die je wilt meenemen in Mijn Werkbalans aan via dit bestand en stuur deze terug naar info@debaaningenieurs.nl.
  • Met het invoeren van de taken en het klaarzetten van Mijn Werkbalans zijn kosten gemoeid. De volledige opmaak kost standaard 250 euro (excl BTW). Geef via het formulier hieronder een opdrachtbevestiging en voeg a.u.b. de factuurgegevens toe, inclusief de datum waarop de tool wordt ingezet.
  • Stuur via het formulier ook extra vragen. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
  • Extra diensten of advies staan los van het klaarzetten van Mijn Werkbalans en zullen (altijd in overleg) apart worden vastgesteld en gefactureerd.

OPDRACHTFORMULIER

Via onderstaand formulier kunt u een opdrachtbevestiging doen of een vraag stellen.

INFO VIDEO + Slides

Hieronder een Youtube-video over de Methode Werkbalans:

Dit zijn enkele slides met wat achtergrond bij de Methode Werkbalans: